Izvēlne Aizvērt

“Vara talants 2024”

RPAC 3.aB, 4aB un 5.bB klašu skolēni piedalījās Rēzeknes novada organizētajā konkursā “Vara talants 2024”.
 
Mēs iejūtamies konkursa atmosfērā, noskatījāmies konkursantu priekšnesumus, saņēmām savu aplausu porciju un saldās dāvanas. Bija arī vērtīgas dāvanas, ko varēsim izmantot brīvajos brīžos. Bija forši!
 
Paldies skolēniem par aktīvu dalību un skolotājiem par skolēnu sagatavošanu! Kopā esam spēks!

Olām olu pārvērtības!

26.martā 1.-9.abB klašu skolēniem notika meistarklase ,,Olām olu pārvērtības” . Sākumā skolēni lasīja, deklamēja Lieldienām veltītas tautasdziesmas, ticējumus, paražas. Strādāt ar tik trauslu materiālu kā ,,izpūstas olas”, skolēniem nebija viegli, bet ikviens zina, ka vienmēr blakus ir skolotājas, kuras mudinās, palīdzēs tikt ar uzdevumu galā. ,,Olas pārtapa” par skaistiem putniņiem, cālīšiem, par dekoratīviem puķu traukiem….

Āra aktivitātes skolēnos radīja prieku un emocijas: visi gājām rotaļās, ripinājām olas. ,,Olu kaujās” zaudētāju nebija, vinnēja visi! Paldies visiem skolēniem, skolotājām par jautro pasākumu. Priecīgas, saulainas Jums visiem Lieldienas!

Lielas dienas rītiņā!

 

Gaidot pavasara skaistākos svētkus – Lieldienas, skolas bibliotēkā rosās Lieldienu zaķa skola.
Garausis ne tikai dēj un slēpj olas, bet arī māca sagatavoties svētkiem. Nāc uz bibliotēku un Tu uzzināsi, kā skaisti nokrāsot olas, izrotāt māju un kopā ar ģimeni nosvinēt šos svētkus. Vēl Tu uzzināsi, kāpēc zaķim garas ausis, kādēļ zaķis lec kā sapīts, kas ir bailīgāks par zaķi un, protams, varēsi iemācīties kādu tautasdziesmu, lai Lielas dienas rītiņā iepriecinātu savus mīļos.